Θεόδωρος Γεροστεργιούδης

Θεόδωρος Γεροστεργιούδης

Γενικός Διευθυντής, Δ.Μασούτης

Ο Θεόδωρος Γεροστεργιούδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο του Lancaster.

Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον έλεγχο και τη συμβουλευτική επιχειρήσεων, συνεργαζόμενος με διάφορες εταιρείες σε διάφορους τομείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των συγχωνεύσεων και εξαγορών, της συμβουλευτικής λειτουργίας και χρηματοδότησης.

Εντάχθηκε στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τον Σεπτέμβριο του 2021 ως COO και στη συνέχεια διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου υλοποιώντας ένα μοναδικό πρόγραμμα στρατηγικής ανάπτυξης.

Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία με βάση τον κύκλο εργασιών και τον αριθμό των εργαζομένων που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ στην χώρα. Το 2023, η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισ. τζίρο και απασχολεί 10.000 εργαζόμενους με περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.