Σοφία Πρωτονοταρίου

Σοφία Πρωτονοταρίου

CEO, Truberries / The Growth Challenge

Η Σοφία Πρωτονοταρίου (CEO Truberries/ The Growth Challenge) διαθέτει ένα σύνθετο και πολύπλευρο background επιστημονικών σπουδών και ενδιαφερόντων: Είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Στατιστική (Université Paris VI). Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για σειρά ετών στην Κοινωνική Ψυχολογία, τη Συστημική Συμβουλευτική και Συστημική Παρέμβαση (the Kensington Consultation Center, London) και τα τελευταία 10 χρόνια στο Transformation, σε Creative Intelligence, Creative Writing και Design Thinking. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει πρόσφατα κύκλο εκπαίδευσης στο Cambridge Judge Business School, σχετικά με Circular Economy and Sustainability Strategies (2021).

Κατά την 20+ετή της πορεία σε εταιρίες data consulting (Research International κλπ), η Σοφία Πρωτονοταρίου απέκτησε πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Project Designer, Data Analyst, Virtual Team Leader, Vision Maker, Business Thinker. Την τελευταία δεκαετία, καθοδηγεί ομάδες Ερευνητικού Έργου και έχει διαχειριστεί επιτυχώς Projects σε 40+ χώρες (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική), με την υπογραφή της μάρκας Truberries.

Η εταιρία που ίδρυσε, η The Growth Challenge αποτελεί τον αποκλειστικό κάτοχο της Truberries (www.truberries.com), με κύριο αντικείμενο το Brand Value Acceleration μέσω έρευνας αγοράς και insight-proven strategies.

H Truberries είναι μέλος της E.SO.MA.R, του GRECA, του ΙΑΒ Hellas. Με νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες που διαθέτει και λύσεις για ψηφιακές ανάγκες συλλογής πληροφορίας, εντοπίζει consumer insights από το digital & mobile life περιβάλλον. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του HSA (Hellenic Startup Association) καθώς και – ως expert στην κατηγορία καφέ και ροφημάτων- μέλος του Specialty Coffee Association (USA).

H Truberries απευθύνεται σε μάρκες και εταιρίες που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν την επόμενη μεγάλη επιτυχία τους άμεσα – κάτι που γίνεται εφικτό μέσα από τη χρήση των μεταερευνητικών εργαλείων Στρατηγικού Προσανατολισμού (για Επικοινωνία, Positioning, Branding, Rebranding) που διαθέτει η εταιρία, κεφαλαιοποιώντας στον πλούτο own ερευνών που διαθέτει, αναφορικά με την καθημερινότητα του καταναλωτή και του e-shopper.

Οι χώρες εμπειρίας και πραγματοποίησης έργων της εταιρίας κατά τη δεκαετία 2012-2022 φαίνονται εδώ καθώς και οι πελάτες της εταιρίας.