Ναντίν Καραλή

Ναντίν Καραλή

Commercial Director, Corporate accounts & SMB, GR|CY|MT

Η Nadine Καραλή είναι Εμπορική Διευθύντρια της Microsoft για εταιρικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Εντάχθηκε στην MS το 2012, έχοντας διάφορους ρόλους πωλήσεων και ηγεσίας. Πριν από αυτό εργαζόταν στην Dell Technologies, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του καναλιού της επιχείρησης λιανικής. Κατά τη διάρκεια της 18+ θητείας της στον Τεχνολογικό Τομέα απέκτησε βαθιά τεχνογνωσία στη στρατηγική πωλήσεων και την οργανωτική αριστεία των επιχειρήσεων και έχει βραβευτεί πολλές φορές για λειτουργική αριστεία και απόδοση.

Η Nadine είναι παθιασμένη με την τεχνολογία και το πώς μπορεί να είναι ο παράγοντας της επιτάχυνσης. Της αρέσει να συνδέεται με ανθρώπους και να εργάζεται μαζί τους και τις ομάδες τους για να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες των οργανισμών τους. Επίσης, ηγείται του Woman ERG της Microsoft στην Ελλάδα, με στόχο να ενισχύσει τα νεαρά γυναικεία ταλέντα στην Τεχνολογία και να δημιουργήσει μια συνδεδεμένη και εμπνευσμένη κοινότητα μεταξύ εταιρειών. Παίρνει ενέργεια από τη σύνδεση με τους ανθρώπους και είναι μητέρα δύο αγοριών, 5 και 3 ετών.

Η Nadine είναι κάτοχος πτυχίου MEng στην Ηλεκτρολογία και Ηλεκτρονική Μηχανική, στις Επικοινωνίες και στην Επεξεργασία Σήματος από το Imperial College του Λονδίνου.